torstai 24. toukokuuta 2012

Kesän 2012 tapahtumia

Kesäkuu                        Museolla myytävät tuotteet

Ma 4.6. klo 18 museon avajaiset. Tiedotetaan kesän tapahtumista. Kahvitarjoilu & arpajaiset!

To 14.6. klo 12 Rovastinsaareen puiden kaatoon. Seurakunta tarjoaa talkoolaisille kahvit. Puut tulevat saaren laavulle polttopuiksi.

Su 17.6. retki Isterinkoskelle. Yhteislähtö museolta klo 14. Omat eväät ja makkarat mukaan.

To 28.6. klo 18 yhteislauluilta museolla Kaarlo Kelhän vetämänä. Kahvio ja arpajaiset.


Heinäkuu

Ke 11.7. klo 18.30 yhteislauluilta museolla yhteistyössä seurakunnan kanssa. Kanttori Ossi Kajava ja pastori Simo-Pekka Pekkala. Kahvitarjoilu.

Ma 16.7. kesäretki linja-autolla Sieviin. Isäntinä Sievin kunta ja Haikolan kylän asukasyhdistys ry. Suunniteltu retkiaika klo 8-20.

To 26.7. Kävelyretki oppaan johdolla Muhoksen keskustassa ja käynti Terttu Jurvakaisen Galleriassa. Pääsymaksun kukin osallistuja maksaa itse - siihen sisältyy kahvit leivonnaisten kera. Lähtö museolta klo 16.


Elokuu

Ke 22.8. museopäivä klo 12–.20. Muhoksen kunnankirjasto jalkautuu museolle - klo16 alkaen – luvassa on kokoelmista poistetun aineiston myyntiä ja kirjastoaiheinen tietovisa. Mukana on myös kirpputori ja onnenpyörä, joiden tuotto käytetään Koivu ja Tähti -rahaston hyväksi. Päivä päättyy yhteislauluiltaan klo 18 alkaen. Kahvio ja arpajaiset.

 Syyskuu

Pe-su 7.-9.9. Euroopan rakennusperintöpäivät teemana Liikunta- ja urheiluympäristöt. Järjestämme mahdollisesti aiheeseen liittyvän tilaisuuden.

Valtakunnalliset kotiseutupäivät Mikkelissä 2.-5.8. teemana Kivikaudesta digiaikaan. Lisätietoja täällä.

Ei kommentteja: